Hoteller på Tenerife

Der er naturligvis mange hoteller på Tenerife og De kanariske øer, men  de fleste hoteller  er lejet, ud til rejsebureauer. Så man kan ikke bare gå ind fra gaden på et tilfældigt hotel og forvente et få et hotel værelse.

Istedet må man booke hjemmefra, ihvertilfælde til de første nætter hvis man tager rundt på  tenerife kan man få hjælp af  Lokale turistkontorer eller rejseguider, til at finde ledige hoteller på tenerife.  De fleste Charterturister vælger også deres hotel hjemmefra, men være opmærksom på at de fleste hoteller lever af masse turisme, som der er meget af på Tenerife, så det er ikke altid at specielle ønsker til hotellet kan indfries.
Hoteller til alle på Tenerife

Der findes hoteller i alle prisklasser på tenerife, men et er ikke altid at de fine hoteller behøver ikke at være det bedste valg, hvis man godt vil opleve lidt mer lokal stemning
for. og ofte har restauranter på fine hoteller strenge krav til påklædning, og højer priser.. Så et koste ekstra i hotellets restaurant.  hvis der er problemer med hotellet bør man kontakte rejselederen, og sørge for at der bliver skrevet  i hotellets eller restaurantens officielle klagebog (hoja de reclamacion). Klagemål kan bortfalde, hvis det ikke er noteret.

Sådan finder du hoteller på Tenerife.

Du kan godt finde Hoteller på tenerife vhja Google, men du kan ikke søge og finde ledige, du må tage et hotel af gangen, og eftersom mange er fuldt booket kan det tage lang tid.istedet kan du gå ind på spaniens oficielle turist hjemmside i under indkvartering, og klikke på “bestil et hotel i spanien”,

 

Hjemmesiden finder hoteller på tenerife for dig

Hjemmesiden finder hoteller på tenerife for dig

Hereftert kommer du til en søgemaskine hvor du kan specificere at du søger hotel på tenerife, hvilken periode og hvilken prisklasse hotellet skal have. Derefter spørger hjemmesiden på  alle større spanske hotel kæder om de har ledige hotelværelser i perioden, det tager et par minutter, men det ville tage dage hvis du skulle finde hotellet manuelt.

Når den har fundet hoteller på tenerife for dig, får du en liste hvor du kan studere de forskellige hoteller. Der er både adresse, tlf nummer og en grundig beskrivelse af hotellet.

Liste med hoteller på Tenerife

søgningen har fundet fler hoteller på Tenerife

Når du klikker på de enkelte hoteller, dukker der suplerende oplysninger op ude til højre (ikke vist), hvis du vil have flere oplysninger på hotellet, som har ledigt i den periode du ønsker, kan du søge på google på hotel + hotellets navn, så dukker der hjemmsider op med anmaldelser og den officielle hjemmeside for hotellet.

Eksempel; vi har googlet hotellet på tenerife, og fundet dets officielle hjemmeside med fler billeder etc

Eksempel; vi har googlet hotellet på Tenerife, og fundet en hjemmeside med flere billeder, anmeldelser  etc